Chalet IJhorst

Type: Chalet Orlando
Resort Reestervallei
Veldhuisweg 4
7955 PP IJhorst
Tel:088-0708090 (kies optie 5)
Ligging / Faciliteiten:
Receptie, Zwembad, Restaurant " de Reest" , Midgetgolf,  Visvijver, Speeltuin, Tennisbaan
Resort Reestervallei ligt in het Reestdal in de Kop van Overijssel en wordt ingekleurd door het bos dat het park omzoomd. Bovendien ligt op slechts drie kilometer afstand speelvijver De Zwarte Dennen met een fraai zandstrand, ligweiden en een kinderspeelplaats.

Omdat de speelvijver langzaam afloopt is deze ideaal voor kinderen. Het vakantiepark, dat zijn naam ontleent aan de oeroude veenrivier De Reest, is verder een ideale uitvalsbasis voor wie Drenthe, de kop van Overijssel of Salland wil verkennen.

Bezienswaardigheden
Zwolle
Nationaal Park Weerribben-Wieden
Giethoorn
Speelvijver De Zwarte Dennen
Belevenispad Staphorst
Hunnebedden bij Havelte
Attractiepark Slagharen
Staphorst
Fietsroutes
Wijnboerderij Reestland Hoeve te Balkbrug

De accommodatie.
Het Chalet staat op een grote, mooie en zonnige plaats en is voor max. zes personen. Bij het chalet staat een schuurtje. Het chalet heeft twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Van de slaapbank is makkelijk een tweepersoonsbed te maken. U dient zelf voor dekens, bed - en huishoudlinnen te zorgen. Er is geen kinderbed aanwezig. Luxe keuken met inbouwapparatuur, centrale verwarming, combimagnetron en een complete badkamer. De T.V. is aangesloten op een centrale antenne systeem. Twee huisdieren zijn toegestaan. U moet zich melden bij de receptie, zowel bij aankomst als vertrek. Eén auto kan bij het chalet geplaatst worden. 

WiFi is aanwezig voor 1 toestel.

  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg

Reactie van bezoekers.

"Mooi Chalet"

“Wat een mooie omgeving hier. Veel gefietst en gewandeld”

Na Breskens, Brunssum, Dwingeloo en Epe hebben wij genoten van dit chalet. Het is hier heerlijk rustig op het park en de omgeving is prachtig mooi. Direct achter het huisje loopt de groene wandelroute van ca. 10 km door de Reestervallei, een hele mooie gevarieerde route. De gele wandelroute gaat door de bossen van Staphorst door heidevelden en langs vennen, heel mooi (9 km). We zijn drie dagen uit fietsen geweest op huurfietsen van het park”

“Prachtige omgeving met mooie lintdorpen. Staphorst is geweldig. Bezoek het museum. Naar Wildlands in Emmen geweest. Het is onze tweede keer in dit chalet”

‘’We hebben genoten van dit plekje. We werden wakker gemaakt door het getrippel van vogels op het dak. We hebben genoten van deze rust”

“Op de eerste fietsdag via Meppel, Wanneperveen (Weerribben) naar Zwartsluis. Op de tweede fietsdag naar Ommen. Op de derde fietsdag naar hanzestad Hasselt. Geniet van het moois in deze rustige omgeving”

“We hebben heerlijk gefietst naar Meppel, Hoogeveen, Havelte en Ruinerwold”

Inloggen voor leden